Aanleveren van berichten

Heb je een persbericht, nieuws, foto’s, andere kopij of vragen aan onze redactie? Op deze pagina lees je alles wat je weten moet over het aanleveren van content. Ons e-mailadres is [email protected], maar je kunt ook het formulier onderaan deze pagina gebruiken.

Ook is onze redactie te bereiken via Whatsapp 06-2726 0019!

Persberichten

Heeft jouw organisatie of vereniging iets te melden? Zet [email protected] op jullie perslijst. Omdat we meer kopij ontvangen dan we kunnen plaatsen, is het sturen van een persbericht geen garantie voor plaatsing. We proberen wel evenredig aandacht te besteden aan al het moois dat de gemeente Drimmelen te bieden heeft, of dat nu is op het gebied van sport, cultuur, politiek of welk ander vlak dan ook.
Mensen zijn visueel ingesteld. Een berichtje mét foto trekt dan ook meer bezoekers dan een kaal stukje tekst. Stuur daarom liefst een of meerdere foto’s mee. Vermeld wie de fotograaf is en of de foto rechtenvrij is (en dus door ons gebruikt mag worden).

Tip de redactie!

Misschien heb je een tip voor de redactie. Een onderwerp dat we over het hoofd zien, een leuk/interessant/opvallend nieuwtje dat je hebt opgevangen? Zolang het gaat om ‘iets’ in de gemeente Drimmelen horen we het graag. Dus zeker ook zaken die zich afspelen in Hooge Zwaluwe, Wagenberg, Terheijden, Lage Zwaluwe, Drimmelen en Made.

Adverteren?

Geïnteresseerd in lokaal adverteren? Wij lichten graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Chatura Pijs op [email protected] of bel naar 06-36115348.

Neem contact op

 • Voer hier een korte titel in die mensen moet uitnodigen om het bericht te gaan lezen (trigger), maximaal 30 tekens.
 • Voer hier een korte tekt in die extra uitleg geeft over het bericht, maximaal 50 tekens.
 • Geef hier de gewenste plaatsingsdatum aan, is dit niet ingevuld, dan gaan wij er vanuit dat je het bericht zo snel mogelijk gepubliceerd wilt hebben.
  Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • Dit is het resterende stuk tekst dat in de publicatie wordt weergegeven, maximaal 1000 tekens
 • Niet verplicht, maar een liggende foto van minimaal 715 x 408 pixels (16:9) is hier zeer gewenst. LET OP! Op foto's berust copyright, is de foto niet van u zelf? Vraag dan altijd aan de fotograaf of de foto gepubliceerd mag worden en of er een vermelding bij de foto geplaatst moet worden of dat de foto vrij van rechten is! Drimmelen.nieuws.nl legt eventuele claims direct terug bij de invoerder van het bericht en is hiervoor niet aansprakelijk.
 • Korte trefwoorden, gescheiden door komma's, die een samenvatting geven van het bericht. Bijvoorbeeld de buurt/ straat, bedrijfsnaam en de naam van het evenement.
 • Geef hier je naam, zodat wij weten van wie het bericht afkomstig is
 • Geef hier uw e-mailadres zodat wij u ook via de mail kunnen bereiken voor het geval dit nodig mocht zijn. (Deze informatie wordt niet voor commerciële of marketingdoeleinden gebruikt!)
 • Geef hier de website aan waarop eventuele extra informatie is te vinden. (Deze link kan eventueel toegevoegd worden aan het bericht)
 • Geef hier je telefoonnummer, bij eventuele vragen kunnen wij contact met u opnemen.