Judoka’s van Bliemer Arashi Sport schitteren in Dordrecht met drie keer goud

01 okt , 19:08 Sport
dordrecht 29 9 24
Foto: Aangeleverd
Het judoteam van Bliemer Arashi Sport heeft indrukwekkende resultaten behaald tijdens het eerste puntentoernooi van dit seizoen, dat op zondag 29 september in Dordrecht werd gehouden.
Het team, met 13 deelnemers in de categorieën onder 12 en onder 15 jaar, stond sterk op de mat en behaalde diverse podiumplekken.
Jayden Meeuwesen, Colin van Loon en Jax van Gils wonnen allen de eerste plaats, met Meeuwesen die maar liefst zes partijen moest winnen om dit te bereiken. Loïs Kuijten en Iris de Weijer, die voor het eerst deelnamen aan dit evenement, werden respectievelijk tweede en derde in hun poules. Bij de -15 jaar behaalden Sven Velthuis en Beau Duchemin het zilver met mooie technieken, terwijl Aiden Arendonk het brons pakte en Lennox van Hoof net buiten het podium eindigde.
In de onder 12 jaar wist Thijs Schoenmakers derde te worden, terwijl Stef Hoffmans bij zijn debuut bij Judo Bond Nederland net de vierde plek behaalde. Nicky Cheung verbeterde zich ten opzichte van de vorige keer en eindigde als tweede.
De coaches, waaronder Lennox, Beau, Georges en meester Rinus, werden bedankt voor hun inzet en de volgende toernooien in Made, Rijen en Breda staan al op de agenda.