2 jaar Made-Liefff Juwelier in Made

Foto: Made-Liefff

Made – Het is alweer twee en een half jaar geleden dat ik mijn handtekening zette voor het pand aan de Markstraat 11 te Made. Na veel intensieve voorbereidingen hebben we precies twee jaar geleden onze deuren geopend met Made-Liefff Juwelier. Twee jaar met volop groei en ontwikkeling.

We hebben een zeer grote klantenkring ontwikkeld en bouwen dat nog steeds elke dag verder uit. De mooie momenten met onze klanten brengen ons heel veel plezier en liefde en daardoor is elke dag een feestje… de twee jaar zijn voorbij gevlogen!

De diversiteit aan sieradem en horloges is ook met ons meegegroeid. Zo worden onze collecties steeds breder. Sinds kort hebben we het prachtige merk See You in het assortiment, dit zijn de meest bijzondere herdenkingssieraden in het staal, zilver of goud. U kan kiezen voor een mooie vingerafdruk, of een combinatie van as met hars, in de mooiste ontwerpen van ringen, armbanden, hangers etcetera….
Ook uw oude goud kunt u inruilen bij ons of er iets anders prachtigs van laten maken. We helpen u hier graag in, samen komen we tot een heel mooi ontwerp…

Om ons twee jarig bestaan te vieren hebben we een feestelijke dag gepland op 13 april, er zal een foodtruck staan tussen 13 en 16uur met een lekker hapje en drankje , een leuke goodybag voor de klanten, maar met name de spectaculaire “kraak de kluis” actie zal heel spannend worden. In de winkel hebben we een kluis met een mooi kado erin! U mag 3 keer een cijfer combinatie intoetsen… Er zijn prachtige kados te winnen op deze feestelijke dag zoals een sieraad van Zinzi, Rosa di Luca, Casa, Sparkling Jewels, Tommy Hilfiger, Aze, Ania Haie, Ice Watch, Buddha to Buddha en nog veel meer mooie merken!

Kom gerust langs op zaterdag 13 april.

Dit bericht wordt u aangeboden door Juwelier Made-Liefff.

Juwelier Made-Liefff

Marktstraat 11 Made

www.made-liefffjuwelier.nl

Cookieinstellingen