10 jaar Zomervermaak, Repaircafé en de Summer Sports Week Made op de lokale TV

Foto: Omroep Drimmelen

Vanaf woensdag 28 september om 19.00 zendt concullega Omroep Drimmelen beelden uit van onder andere onderstaande onderwerpen.

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 2170.

10 jaar Zomervermaak

10 Jaar Zomervermaak voor de senioren van Terheijden en Wagenberg. Een jubileum en dat moest natuurlijk gevierd worden. De maanden juli en augustus stonden weer bol van activiteiten voor degenen die in Terheijden en Wagenberg wonen en die de leeftijd van 65 en ouder hebben bereikt. Het slotakkoord van deze fantastische zomer werd gevierd op 2 september in de Antonius Abt-kerk. Daar stond de Stichting stil bij het 10-jarig bestaan.

Over smaak valt…

In dit muziek programma vertellen inwoners van onze gemeente over hun favoriete muziek. De presentie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze uitzending zijn we te gast bij Tim Ovington van de Cour in Terheijden.

Summer Sports Week Made 2022

Ook in Made werd de zomervakantie afgesloten met een geweldige week voor de jeugd: De Summer Sports Week. Er werd volop gesport en gespeeld, op de mooiste plekjes in onze omgeving. Er werden vriendschappen voor het leven gesloten en dat is misschien nog wel het belangrijkste. Wij laten u een impressie zien, waarbij ook de kinderen zelf aan het woord komen.

Beelden Hooge Zwaluwe-deel 1

Graag nemen wij u mee op een interessante tour langs de vele standbeelden en monumenten in de gemeente Drimmelen. Hoe vaak komen wij als inwoners van de gemeente Drimmelen niet in ons eigen dorp of 1 van de 5 anderen? Ontelbare keren! En elke keer weer rijden of lopen wij, zonder echt nog te kijken, langs al die standbeelden en monumenten, die daar overal staan. Samen met de gemeente Drimmelen willen wij als Omroep Drimmelen daar graag iets aan doen. In deze mini-serie geven wij ruimschoots aandacht aan alle kerkdorpen met hun eigen specifieke beelden en monumenten. Deze keer ziet u deel 1 over de beelden in Hooge Zwaluwe.

Dorpsgerichte Werken – Repaircafé

Iedere maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Eric Bouwsma en Cor van Marion over het Repaircafé Terheijden, dat op 5 oktober van start gaat in de recreatieruime van Stichting SOVAK aan het Koningsveld 1 in Terheijden.

42 Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet.

Cookieinstellingen