Dreamland: al 40 jaar slaapcomfort en vakmanschap

29 aug , 8:18 Nieuws
20240829 dreamland
Op 31 augustus viert beddenspeciaalzaak Dreamland een bijzondere mijlpaal, want dan is de beddenspeciaalzaak exact 40 jaar oud. En dat wordt flink gevierd met speciale acties!
Een droom die werkelijkheid werd
Dreamland Oosterhout opende in 1984 haar deuren. Met een focus op het aanbieden van kwaliteitsproducten en persoonlijk advies, groeide de winkel van Frank en Lea Eikhout al snel uit tot een vertrouwd adres voor inwoners uit de hele regio. In de loop der jaren heeft Dreamland zich voortdurend aangepast aan veranderende marktomstandigheden en consumententrends. Wat begon met een bescheiden aanbod van matrassen en bedden, is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide collectie van boxsprings, kledingkasten, bedden en bedtextiel. Het assortiment omvat alles van luxe boxsprings tot ergonomische hoofdkussens, en van stijlvolle bedden tot speciaal geselecteerde matrassen. Meer dan 40 merken onder één dak!
Innovatie en vooroplopen
Dreamland heeft altijd oog gehad voor innovatie. Zeker nadat zoon Robbert de zaak heeft overgenomen. De nadruk ligt hierbij altijd op het combineren van comfort met esthetiek, zodat klanten niet alleen goed slapen, maar dit ook doen in stijl. Het team van slaapexperts neemt de tijd om klanten te adviseren en te begeleiden bij hun keuze. Veel klanten waarderen het vertrouwen en de kennis van het personeel, en keren dan ook regelmatig terug naar de winkel.
Feest met leuke acties en cadeautjes!
Het 40-jarig jubileum wordt in stijl gevierd met een reeks speciale acties gedurende de komende weken. Klanten kunnen profiteren van unieke jubileumaanbiedingen. Bij de aankoop van een matras krijgen ze bijvoorbeeld een gratis hoofdkussen. Bovendien biedt Dreamland de mogelijkheid om een proefkussen mee naar huis te nemen, zodat klanten zelf kunnen ervaren welk verschil het juiste hoofdkussen kan maken voor hun nachtrust. Daarnaast ontvangen klanten bij aanschaf van een compleet bed gratis bedtextiel. Dit kan oplopen tot een cadeauwaarde van maar liefst 750 euro. Dit maakt de jubileumweken een perfect moment om je slaapkamer compleet te vernieuwen. Maar dat is nog niet alles: iedere klant die tijdens de jubileumweken een aankoop doet, mag een ballon prikken met een leuk cadeautje. Er zijn tal van leuke prijzen te winnen, zoals een cadeautje uit de Dreamland-collectie of een leuke attentie of cadeaubon van een andere Oosterhoutse ondernemer. Een leuk extraatje om ons jubileum van 40 jaar Dreamland te vieren. Je hebt altijd prijs!
Profiteer van jubileumvoordeel
Dreamland viert 40 jaar slaapcomfort en vakmanschap, en met de speciale jubileumaanbiedingen is dit het perfecte moment om te investeren in je nachtrust. Kom langs en vier het mee in de winkel aan de Leijsenhoek 34, naast het busstation in het centrum van Oosterhout. Voor meer informatie over de jubileumacties en het assortiment kun je terecht op de website dream-land.nl
  • Dreamland, Leijsenhoek 34 (naast het busstation), tel.: 0162-428802
  • dream-land.nl
  • Deze advertorial is mede mogelijk gemaakt door Dreamland