Een feestelijke start van het nieuwe seizoen in de Oude Haven van Drimmelen

Foto: Gerard van Vugt

Drimmelen – Op zondag 28 april komt de Oude Haven in Drimmelen tot leven met het langverwachte eerste evenement van het nieuwe seizoen. Na een grondige renovatie in de afgelopen twee jaar, is het gebied de perfecte locatie voor de eerste editie van het Oude HavenFeest. Geïnspireerd door de vlaggetjesdagen uit het verleden, belooft dit evenement een dag te worden voor alle leeftijden.

Het Oude Havenfeest zal plaatsvinden met een scala aan activiteiten en optredens. Van 11.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers genieten van optredens van het Schipperskoor “Recht zo die Gaat” en Vissershang, terwijl de accordeonmuziek van de Dames Tricolore de sfeer verder versterkt.

Het programma is zorgvuldig samengesteld om voor elk wat wils te bieden. Kinderen kunnen zich vermaken met activiteiten zoals smincken, springkussens en eendjes hengelen, terwijl de Beverdisco met Bever Siep hen in beweging zal houden met zijn vrolijke deuntjes. Ook leden van het Mini en Maxi Theater zullen hun dans- en zangkunsten op het podium ten gehore brengen.

Daarnaast kunnen bezoekers langs de gezellige kraampjes struinen, waar een assortiment aan producten wordt aangeboden, variërend van boeken en souvenirs tot sieraden en kleding.

Voor de smaakpapillen zijn er heerlijke stroopwafels, ijsjes, broodjes hamburger en verkoelende drankjes beschikbaar, evenals verse visjes voor de liefhebbers. Mis deze feestelijke start van het seizoen niet en kom op zondag 28 april naar de Oude Haven van Drimmelen.

Het Oude Havenfeest belooft niet alleen een viering te zijn van de prachtige haven van Drimmelen en de start van het seizoen. Wij hopen de bezoekers te inspireren zodat ook bij volgende activiteiten ze weer terugkomen naar het havengebied van Drimmelen.

Locatie: Havenkade oude Haven van Drimmelen
Tijdstip: 11.00 tot 17.00 uur

Cookieinstellingen