Louis Buurstee toernooi in Klundert fijne ervaring voor Madese judoka’s

Foto: Judoclub Made

Made / Klundert – Zaterdag 13 april ging een kleine groep van de jongere judoka’s uit made aan de slag in Klundert. Daar werd het Louis Buurstee toernooi georganiseerd. Al vele jaren onderdeel van het Madese judoprogramma. Het is een gezellig toernooi waar het plezier in judo voorop staat.

Namens Judoclub Made deden mee: Taylor Roovers, Matisse Buskens, Colin Sanner, Ryan François, Cayden Doesburg, Kaiden van der Capelle en Nick Sanner

Wat valt er als eerste op? Precies, alleen maar heren dit keer! Coach en trainer John begeleidde deze jonge kanjers op dit toernooi en was achteraf tevreden. Wat je in de les leert pas je in een wedstrijd toe. Dat klinkt makkelijk, maar is het zeker niet. We raden alle ouders aan om, voor de ervaring, ook eens een paar lessen judo te volgen. Dan pas ontdek je hoe lastig én leuk het is!

Natuurlijk kun je nog zo hard je best doen op wedstrijden en toch nog laatste worden. Geeft helemaal niets. Van verliezen kun je leren! Daarom is het ook goed om af en toe wedstrijden te doen. In de training oefen je met je clubmaatjes. Op wedstrijden kom je andere judoka’s tegen met andere judostijlen. Het kan heel leuk zijn om daar eens mee te oefenen.

De resultaten van het Louis Buurstee toernooi waren:

1e plaats: Ryan François, Kaiden van der Capelle

3e plaats: Matisse Buskens

4e plaats: Nick Sanner,Taylor Roovers, Colin Sanner, Cayden Doesburg

Bron: Judoclub Made

Cookieinstellingen