112

Politie geeft voorlichting voor ouderen in zorgcentrum De Wijngaerd in Made

Foto: Politie

Made – Afgelopen week werd in samenwerking met Woonvizier een cruciale informatiebijeenkomst gehouden voor de bewoners van zorgcentrum “de Wijngaerd”. Het hoofddoel van de bijeenkomst was om bewoners bewust te maken van verschillende veiligheidskwesties die momenteel relevant zijn. Deelnemers werden ingelicht over diverse bedreigingen zoals nepbankmedewerkers, WhatsApp-fraude en insluiping.

De bijeenkomst, georganiseerd door de politie, bood een platform voor deskundigen om essentiële informatie te delen en preventieve maatregelen te bespreken. Door middel van voorlichting en interactieve sessies kregen de bewoners inzicht in de verschillende vormen van oplichting en hoe ze zich hiertegen kunnen beschermen.

Het is van vitaal belang dat deze informatie wordt verspreid en gedeeld onder ouderen en kwetsbare groepen om te voorkomen dat zij slachtoffer worden van oplichting en fraude. Het doel is om een sterke gemeenschap te creëren die zich bewust is van de gevaren en samenwerkt om zichzelf en anderen te beschermen tegen misleidende praktijken.

Door deze proactieve benadering hopen de organisatoren van de bijeenkomst en lokale autoriteiten dat meer mensen zich bewust zullen worden van hun veiligheid en veerkrachtiger zullen zijn tegenover mogelijke bedreigingen.

Cookieinstellingen