Lang niet naar het circus geweest?

Foto: CC0

Advertorial – Zinthiek Zorggeluk was erbij om een stuk vrije tijd op een originele wijze in te vullen. Op uitnodiging van Thebe Breda bezochten wij met cliënten afgelopen maand een circusvoorstelling in Liesbosch. Supergezellig, een boeiende voorstelling met ware circusacts als acrobatiek, muzikale clowns en goocheltrucs na een warme ontvangst door de circusdirecteur.

zinthiek zorggelukWij als medewerkers van Zinthiek Zorggeluk leveren ondersteunende mantelzorg tussen 07.00 en 23.00 uur op alle dagen van de week. Wij willen deze zorg en begeleiding op maat bieden in de thuissituatie of in een zorginstelling met aandacht voor het -een op een- moment.

Begeleiding

De meeste cliënten ontvangen ondersteuning bij de dag-structuur. Zij worden gestimuleerd bij hun zelfredzaamheid en kunnen zo langer thuis blijven wonen en blijven participeren in de maatschappij.
Via persoonlijk vervoer, vaak is dit de auto van de begeleider, begeleiden wij hen naar een bezoek aan arts, familie of winkel. Wij bieden ook de zogenaamde respijtzorg en ontlasten de mantelzorgers gedeeltelijk van hun taak.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Zinthiek Zorggeluk op www.zinthiek.nl.

Reacties