Elzenstraat 5: Koopwoning v/d Week

Een buitenkansje! Leuke hoekwoning in een gezellige en kindvriendelijke woonwijk. De woning is gebouwd in 1985 en de afwerking dateert nog vanuit deze tijd. Een mooie gelegenheid om alles eens grondig aan te pakken! Maar dan heb je ook een super gaaf huis!

Een leuke ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en een zolderruimte om je spullen op te bergen. In de achtertuin is de berging gelegen.

Het bruisende dorpscentrum met onder andere vele winkels, een basisschool en diverse horeca zijn op korte afstand gelegen. Diverse uitvalswegen richting onder andere Breda, A59 (’s Hertogenbosch), A16 (Antwerpen / Rotterdam) en de A27 (Utrecht) zijn op enkele autominuten afstand gelegen.

Kortom een buitenkans en dat alles ruim binnen de betaalbare grenzen van NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Bekijk de presentatie en film. Interesse? Meer informatie op de site van Bogaers Makelaardij.

Elzenstraat Made te koop

Indeling van de woning:

Begane grond:

  • Aan de voorzijde vind je de entree / hal in de vooruitbouw.  Hier bevindt zich tevens de meterkast.
  • De gezellige woonkamer biedt een fraai uitzicht op de voor- en achtertuin. Deze kamer is afgewerkt met een plavuizen vloer, wanden met structuurverf, plafond met gipsplaat.
  • Aan de achterzijde van de woning is de keuken gelegen. Deze is eenvoudig afgewerkt maar biedt voldoende mogelijkheden om er een nieuwe ruime keuken in te plaatsen.
  • De woonkamer en keuken zijn tezamen ca. 31 m2 groot.

1e Verdieping:

  • Slaapkamer 1 gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een wastafel;
  • Slaapkamer 2 & 3 zijn gelegen aan de achterzijde.
  • De badkamer is voorzien van een wastafel, ligbad en douchehoek.

2e Verdieping

Deze verdieping is te bereiken via een vaste trap en hier bevinden zich de cv-combiketel (’99) en de aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger.

Meer informatie

Reacties