Gezocht: muskusrattenbestrijder

De afdeling Onderhouden van waterschap Brabantse Delta zoekt een muskusrattenbestrijder (36 uur per week)

Als muskusrattenbestrijder krijg je een gebied toegewezen waarin je verantwoordelijk bent om de populatie muskusratten op een zo laag mogelijk niveau te houden. Je voert zelfstandig digitaal de administratie van de vangsten en rapporteert deze aan de rayonleider. Je maakt en repareert vangmiddelen en je handelt klachten/meldingen van inwoners af.

Profiel

Een buitenmens die graag goede resultaten boekt. Je bent in staat zelfstandig te werken en je vindt het geen probleem om vaak alleen te werken. Je hebt een goede fysieke conditie en je hebt er geen moeite mee om onder minder goede weersomstandigheden door te werken. Je hebt goede communicatieve vaardigheden. Je werkt in een team weet van aanpakken en voelt je verantwoordelijk voor jouw gebied.

Je bent in het bezit van een MBO 3 diploma en bereid de specifieke MuRa-opleiding te volgen. Je hebt kennis van de flora en fauna in en nabij water en ervaring in het vak is een pré. Je weet het nodige over landbouw, waterhuishouding en jacht. Digitaal ben je goed onderlegd (computer en apps). Voor zowel rayon West als rayon Oost (West- en Oost Brabant) zoeken wij een bestrijder. Een ‘veldtest’ en een aanstellingskeuring maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Meer weten?

Lees op de website van Brabantse Delta alles over de vacature en hoe je solliciteert.

Reacties