Inspiratiedagen in Wagenberg

Achter een witte boerderij aan de Hofstad in Wagenberg, ligt een klein paradijs verborgen: een tuin met een vijvertje, bloeiende bloemen en verse groenten.

Her en der staan bankjes, er lopen kippen, een rustige hond en een kat rond. In die tuin staat ook ‘Bij de Vlaamse Schuur’. Een klein huis met twee sfeervol ingerichte ruimtes waar mensen even tot zichzelf kunnen komen. Marloes Meijer (www.marloesmeijer.com) begeleidt daar mensen die levensvragen hebben en in de nabije toekomst wordt het gebouw ook als BedandBreakfast gebruikt. Deze zomer en dit najaar echter, zijn huis en tuin in gebruik voor ‘Inspiratiedagen’.

In september vindt InspiratiedagNazomergeluk’ plaats. Op deze dag onderzoeken en ervaren deelnemers wat ‘geluk’ voor hen betekent. Er is nog ruimte voor enkele deelnemers.

Gastvrouwen Wendy en Marloes ontvangen bezoekers met koffie/ thee en zelfgemaakt gebak. Een goede voorbereiding op een dag vol creativiteit en geluk. Want wat is geluk eigenlijk? Hoe smaakt het, hoe ziet het eruit, hoe ruikt het, wat zeggen mensen als Jezus en psychiater Dirk de Wachter over geluk? En wat vind je er zelf van? Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Daarom is er grote keuze aan workshops. Denk aan: ‘kunst van geluk’, ‘geursporen van geluk’, ‘Emmauswandeling’, ‘Domweg gelukkig in de Dapperstraat’ en ‘Geluk in alle tijden (van Jezus tot Dirk de Wachter)’.

Na de ontvangst vinden twee workshops, een uitgebreide lunch, een pauze (al dan niet met wandeling) en een geluksproeverij  plaats. De contacten tussen de deelnemers ontstaan spontaan en de gastvrijheid van de gastvrouwen maakt dat iedereen zich op zijn of haar gemak kan voelen. De omgeving maakt dat je er echt even uit bent. Een eerdere deelnemer evalueerde de dag dan ook als ‘een vakantie in 1 dag’.

Welkom op 14 september, 11.00-17.00 uur, Bij de Vlaamse Schuur, Hofstad 11, 4845 EL Wagenberg. Kosten: € 75,- (workshops, materialen, lunch, overige drankjes en versnaperingen inbegrepen). Meer informatie en aanmelding via www.marloesmeijer.com/inspiratiedag.

 

 

Reacties