Steun judovereniging Haragei en win een kasteelappartement

Foto: Haragei Terheijden

Bijzonder nieuws bij Team Haragei! De verloting van een Frans kasteelappartement kan de club een aardig zakcentje opleveren. Eerder dit jaar zag het bestuur van Judo Vereniging Haragei een opgelegde kans: de club kreeg de mogelijkheid om begunstigde te worden van een loterij.

Na overleg in het bestuur besloot Team Haragei zich aan te melden. En zo werden ze één van de vijftien clubs die de netto opbrengst van deze loterij mogen verdelen.

Meevaller

Volgens bestuurslid Dennis Keijzers van Judo Vereniging Haragei kan zijn club deze meevaller goed gebruiken: ‘Wij willen de opbrengst besteden aan het aanschaffen van een nieuwe judomat. We willen graag een nieuwe mat aanschaffen die lichter van gewicht is. De oude is aan vervanging toe. Een nieuwe mat gaat er voor zorgen dat het leggen en opruimen van de mat stukken eenvoudiger zal gaan. Dit ontlast onze leden en vrijwilligers enorm.’

Mont Ventoux

De hoofdprijs van de loterij is een kasteelappartement in Frankrijk. Het appartement bevindt zich op Château des Gipières in Frankrijk: een luxe complex met tennisbanen en een zwembad nabij de beroemde Mont Ventoux. Naast het appartement zijn er nog heel wat andere fraaie prijzen te winnen, zoals een nieuwe auto, elektrische fietsen en een tuinmeubelset.

Meedoen

De organisatie van de loterij is in handen van het Friese ‘Verloterij’. Zij organiseerden eerder al enkele succesvolle loterijen, waaronder de eerste huizenloterij van Nederland in 2017. De loten á €29,95 zijn verkrijgbaar via www.verloterij.nl. Er zijn maximaal 29.000 loten beschikbaar. De trekking is gepland op 2 oktober aanstaande.

Reacties