112

Opening boothuis & Veiligheidsmarkt Drimmelen

Op zaterdagochtend 12 oktober om 11:00 uur zal het nieuwe boothuis in de jachthaven van Drimmelen worden geopend door de Burgemeester van Drimmelen en de Eenheidsleiding van politie Zeeland-West Brabant.

Deze datum is geen toeval; de opening maakt deel uit van de landelijke Week van de Veiligheid waar ook enkele veiligheidspartners van Drimmelen aan zullen deelnemen.

Boothuis

Om het jaar rond te borgen dat de politie basisteam Dongemond haar taken op en rond het water kan uitvoeren was er de behoefte om de politieboot in een boothuis onder te brengen. Het boothuis ligt ondertussen naast het boothuis van de Brandweer.
Tijdens deze ochtend/middag kan iedereen die geïnteresseerd is een kijkje nemen in het nieuwe boothuis van de Politie, het boothuis van de Brandweer, de patrouilleboot van Rijkwaterstaat, de patrouilleboot van de Politie en hulpverlenersvoertuigen.

Veiligheidsmarkt

Ook wordt er een veiligheidsmarkt opgebouwd. U kunt bijvoorbeeld in gesprek gaan met de aanwezige wijkagenten en brandweerlieden of uzelf inschrijven voor een gratis woninginspectie op het gebied van inbraken en brandveiligheid. Een hapje en drankje kan gekocht worden bij de foodtruck van Boeien. Brengt u uw kinderen mee? Zij kunnen zich naar hartenlust vermaken in de speeltuin.

  • Tussen 10:30 en 14:30 bent u van harte welkom bij het havenkantoor!
  • Locatie: Nieuwe Jachthaven Marinaweg 31 4924 AD Drimmelen

Reacties