112

Drugsdealers aangehouden in Drimmelen

Foto: politie.nl

DRIMMELEN – Aanhoudingen ter zake drugs dealen. Politieteam Dongemond: Zaterdagavond hebben wij samen met het FIT (Flexibel Interventie Team) van de Landelijke Eenheid tijdens een handhavingsactie in het havengebied van Drimmelen twee personen op heterdaad aangehouden ter zake handel in harddrugs.

Tijdens een controle van het voertuig waarin de twee verdachten zaten werden in een verborgen ruimte ongeveer 100 wikkels met daarin harddrugs en contant geld aangetroffen. De twee verdachten zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Verborgen ruimte

Drugsdealers worden steeds creatiever met het verbergen van drugs in hun voertuig. Compartimenten in een voertuig worden al dan niet professioneel omgebouwd tot een verborgen ruimte waar de drugs in verborgen wordt. Regelmatig treffen wij deze verborgen ruimten aan. In sommige gevallen zijn wij bevoegd om een voertuig in beslag te nemen en voor nader onderzoek grondig te controleren op verborgen ruimten.

Meld Misdaad Anoniem

Vermoedt u dat in uw buurt drugs worden verhandeld? Meld dit dan via 0900 – 8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u de informatie ook via Stichting M 0800 – 7000 doorgeven.

Reacties