Harry Bakker door naar laatste selectieronde Expeditie Robinson

Foto: Harry Bakker privéfoto

TERHEIJDEN- Al jaren zit Harry Bakker aan de buis gekluisterd tijdens Expeditie Robinson met de gedachte ‘ik wil zo graag meedoen’. Maar de 54-jarige Wethouder is geen BN’er en deelname leek dus uitgesloten. Tot dit jaar de oproep kwam voor ‘gewone’ deelnemers.

95%

Een publiciteitsstunt of een politieke campagne noemt Harry het niet “Zo moet je het echt niet zien. Ik ben een enorme fan van het programma en droom al jaren om een keer mee te mogen doen. Sinds ik weet dat ik door ben loop ik met een big smile rond. Ik mocht het alleen nog aan niemand laten weten. Dat was de voorwaarde van mijn collega wethouders en de burgemeester. Er komt nog een laatste selectieronde maar ik verwacht dat ik een goede kans maak om geselecteerd te worden. Mijn gevoel zegt 95%”

Vistechniek

Bang om veel honger te lijden is Harry niet. “Ik oefen al een tijdje op mijn vistechniek. “Sommige mensen hebben mij misschien al een keer gespot in het water, al probeerde ik dit altijd al voor dag en dauw te doen. Want het ziet er nogal raar uit, zo’n lange man tot aan zijn knieën met een speer in het water, maar ik ben ervan overtuigd dat ik op het eiland meer vis vang dan iemand ooit heeft gevangen bij Expeditie Robinson. Bovendien kan ik met mijn lengte ook goed bij de kokosnoten.”

Vreemde eend in de bijt

Dat hij het geheim heeft moeten houden viel Harry soms zwaar. “In het diepste geheim heb ik twee selectieronden overleefd. Dat ik door ben weet ik al een week. Toch moest ik beloven het niet te vertellen voor 1 april. Er is eerst gekeken of ik gemist kan worden bij Lijst Harry Bakker en natuurlijk als wethouder, want het kan zijn dat ik weken van huis ben. Ik ben als wethouder natuurlijk ook wel een vreemde eend in de bijt tussen alle ‘gewone’ kandidaten, maar het productieteam heeft mij heel goed geholpen om dit allemaal in het diepste geheim te kunnen realiseren. Ik ben blij dat ik het nou eindelijk naar buiten kan brengen en heb er ONGELOOFLIJK veel zin in. Als ik geselecteerd word beloof dat ik voor heel wat vuurwerk ga zorgen. Mijn doel is om uiteindelijk Robinson 2017 te worden!”

Op 16 mei hoopt Harry met zijn medekandidaten af te reizen naar de Filipijnen. Uiteraard volgt Drimmelen Nieuws de avonturen van Harry op de voet.
Succes Harry!

'

Reacties

article
18958
TERHEIJDEN- Al jaren zit Harry Bakker aan de buis gekluisterd tijdens Expeditie Robinson met de
https://drimmelen.nieuws.nl/opmerkelijk-berichten/18958/harry-bakker-naar-laatste-selectieronde-expeditie-robinson/
2017-04-01T17:32:07+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/92/2017/03/01150626/harry-bakker.jpg
expeditie robinson, harry bakker
Opmerkelijk, Terheijden