Vacature alert: bedrijfsleider Prefab

Foto: Prefab

Als bedrijfsleider Prefab zie jij het als je grootste uitdaging om in onze gloednieuwe fabriek in Hooge Zwaluwe de gestelde doelen te behalen.

Doordat jij hiervoor gebruikmaakt van je reeds opgedane leidinggevende ervaring, zorg jij er niet alleen voor dat deze doelen behaald worden, maar begrijp jij als geen ander dat het menselijke aspect in een goed draaiend team minstens zo belangrijk is!

Ben je ondernemend ingesteld, krijg jij energie van het doorvoeren van verbeterslagen en wil je jouw eigen draai geven aan het “bouwen” van de fabriek? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Wat houdt de functie van bedrijfsleider prefab in?

Onze prefab afdeling is vanaf 1 januari verzelfstandigd. Naast de twee huidige productielocaties wordt er dit voorjaar gestart met de bouw van een nieuwe productiehal. In het bedrijfsplan zijn stevige maar reële ambities uitgezet. Zwaluwe prefab maakt houten prefabconstructies zoals gevelelementen voor nieuwbouw en renovatie, dakgootconstructies en dakkapellen. Vooral in niet standaard prefab onderscheidt Zwaluwe prefab zich in de markt.

Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor het opzetten en ontwikkelen van engineering, kwaliteitsbewaking en bedrijfsvoering. Ook speel je een belangrijke rol bij het vormgeven van het logistieke proces in de nieuwe productielocaties.

Lees verder op de website

Reacties