Judocombinatie strijd op Ippon-Trophy

De deelnemende judoka's van judocombinatie Judoclub Made en Team Haragei.
Foto: judoclubmade/haragei

Elk jaar nemen de wedstrijdjudoka’s van Judoclub Made en Team Haragei deel aan de Ippon-Trophy. Dit is een reeks van toernooien, waar je als club een extra prijs ontvangt als jouw judoka’s de meeste ippon scoren. Zeer vaak haalden we de top 3! En meerdere keren waren we nummer 1.

De deelnemende judoka's van judocombinatie Judoclub Made en Team Haragei.
De deelnemende judoka’s van judocombinatie Judoclub Made en Team Haragei.

 

Zondag 1 december was het de beurt aan de groep tot en met 12 jaar. Vanuit team Haragei en Judoclub Made deden in deze categorie 12 judoka’s mee. In de ochtend lieten Aart, Thieu, André, Jiro en Seven hun kunnen zien. Net na de middag mochten Milan, Nout, Onno, Sebas, Chris, Rohan en Romayssa. Thieu was vandaag oppermachtig. Hij heeft al zijn partijen binnen 5 seconden gewonnen. Zeer indrukwekkend! Ook indrukwekkend was Seven. Je zenuwen overwinnen om voor de allereerste keer aan een groot toernooi mee te doen, is namelijk ook niet niks! In de middag waren Nout en Milan degenen met de meeste power. Zij wisten al hun potjes op overtuigende wijze te winnen.

De Ippon-trophy 4 kids hebben we dit jaar niet kunnen winnen, maar de ippons die onze judoka’s maakten, waren stuk voor stuk fantastisch om te zien.

De resultaten waren als volgt:

1e plaats: Thieu en Jiro, Milan, Nout

2e plaats: André, Aart en Onno

3e plaats: Seven

4e plaats: Rohan, Sebas, Chris en Romayssae

Reacties