Henna behandeling bevat een groot risico. Lees de ervaring van Ada.

Ik wil iedereen waarschuwen voor de mogelijke gevolgen van de behandeling Henna Brows. Er kan dus een kleurstof PPD zijn toegevoegd om de donkere kleur te verkrijgen.

Deze kan bij sommige mensen tot een heftige allergische reactie lijden. Ik adviseer iedereen die met dit product werkt de klant te attenderen op deze mogelijke allergische reactie.

Even een kleine update!!

Ada afgelopen week tot nu.

 

 

 

Ik heb een week geleden Henna Brauws laten zetten. Niet wetende, dat ik er een mega allergische reactie van zou krijgen. Inmiddels heb ik een zware penicilline kuur en zware anti allergie tabletten. Nu zit ik ook aan de zware prednisonzalf en een prednison kuur(2x daags 5 tabletten). Ben afgelopen week iedere dag bij de huisarts op controle geweest, maar de zwelling gaat nog niet echt weg. Gelukkig voel ik me wel ietsje beter. Ik zet dit op social media, om iedereen te waarschuwen wat er kan gebeuren. Inmiddels weet ik dat de stof PPD bij mij in het henna-kleurstof zat. De dame die dit bij mij aan heeft gebracht is ook mega geschrokken. Ze zal in het vervolg zeker wel vragen, of een klant allergisch is voor een bepaalde stof.

Laat dit een waarschuwing voor iedereen zijn.
Bezint eer je begint. Een gewaarschuwd mens telt voor twee! Laat voor de behandeling checken of je toch niet allergisch bent.

Groeten Ada van Hoof

Reacties