Weekendtip: SPIRITUELE & WELLNESS Beurs

Foto: Annie Fens

“voor de bewuste en bezielde mens”

Zondag 3 november 2019 wordt voor de 18e keerweer de Spirituele & Wellness beurs georganiseerd door Annie Fens in t Trefpunt in Made.

De beurs is geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. De Spirituele & Wellness beurs is een sfeervolle, goed bezochte beurs en een ontmoetingsplek voor gelijkgestemden, om te netwerken, om inzichten te krijgen en om “boodschappen” te ontvangen. Op deze beurs zijn zo’n 45 standhouders aanwezig met diverse disciplines op het gebied van Spiritualiteit, Healing, Massages en Gezondheid. U mag ook een foto, sieraad of voorwerp meebrengen om te laten “lezen”, als het niet van u zelf is aub. altijd om toestemming vragen. Het mag ook van een dierbare overledene zijn. Ook verkoop van edelstenen en mineralen, boeken, kaarten, wierook, dromenvangers, beelden, Energetixmagneetsieraden, Atman Buddhi producten, Omega-3 oliën, Aloë Vera produkten, doTerraessentiële oliën, revitaliserend glaswerk, pendels, artikelen met de bloem des levens (Flower of life), kortom vele wellness-, spirituele-, cadeau-, en gezondheidsartikelen. Ook verkoop van wensdoosjes, engeltjes en (geluks)hangers en boekenleggers, engelrufers en broches, kortom allemaal leuke artikelen met betekenis.

En natuurlijk interessante lezingen en demonstraties die met uw entree-bewijs gratis te volgen zijn.

De entree is € 5,00 per persoon, kinderen onder 12 jaar gratis.

(voor consulten, massages of healings wordt een kleine bijdrage gevraagd)

Parkeren : u kunt op de dichtbij zijnde parkeerplaatsen parkeren : Valkenbergplein, Gemeentehuis Drimmelen, Middelmeede en in de Nieuwstraat

Een ideale manier om laagdrempelig kennis te maken met deze spirituele en alternatieve disciplines!

Meer info www.anniefens.nl  of bel 06-53776005.

U bent van harte welkom.

Reacties