Oud-profrenners op brainstormavond doorkomst Vuelta in Made

Foto: Vuelta Nederland

Inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van verenigingen en organisaties zijn van harte welkom bij het eerste La Vuelta Café in Made op donderdag 24 oktober 2019. Op het programma staat een brainstorm over nevenactiviteiten bij de doorkomst van de Ronde van Spanje, La Vuelta, op 16 augustus 2020 door Made.

Gastheer is wedstrijdspeaker Johan van der Made. Oud-profrenners Gert Jakobs (Tour du Jour) Jacques Hanegraaf (oud gele trui drager van de Tour) en Matthieu Hermans nemen de aanwezigen aan de hand door de wereld van de wielrennerij en La Vuelta. De doorkomst van de Vuelta biedt mogelijkheden om hier sfeervolle en feestelijke activiteiten omheen te organiseren.

 

Verbindingen

Tijdens het La Vuelta café wordt gekeken hoe we hier iets speciaals van kunnen maken. De avond staat in het teken van het maken van verbindingen. Zowel in de aanloop naar het evenement als bij de doorkomst op 16 augustus 2020 zijn leuke ideeën vanuit het bedrijfsleven, verenigingen en andere organisaties welkom. Denk daarbij aan recreatieve evenementen, een spinning marathon, dikke banden race, wielerronde of toertocht. Er zijn mogelijkheden voor subsidie vanuit de Vuelta-organisatie.

Om echt in de wielersfeer te komen, wordt de zaal aangekleed met een aantal originele wieler T-shirts uit de collectie van de bekende wielertricotverzamelaar Henk Theuns.

 

Praktische informatie en aanmelden

De brainstormavond is op donderdag 24 oktober in de Korenbeurs in Made. Het programma van de avond begint om 19:30, inloop vanaf 19.00 uur. De avond eindigt rond 22.00 uur. Belangstellenden melden zich aan via [email protected]

 

Vuelta in Nederland

De Vuelta start in 2020 in Utrecht en van 14 t/m 16 augustus koersen de renners door Nederland. Tijdens de laatste Nederlandse etappe, op 16 augustus 2020, is Drimmelen één van de doorkomstgemeenten. Informatie over de Vuelta in Nederland is te vinden op https://www.lavueltaholanda.com/.

 

 

 

Reacties