Freekje in het zonnetje

Foto: dierenasiel

Hallo??? Heb ik jullie aandacht?! Ik geef toe, met mijn lange poten en 6 kilo schoon aan de haak is het waarschijnlijk nogal lastig om mij over het hoofd te zien en daarom vind ik het eigenlijk wel raar dat ik nog steeds geen huisje gevonden heb!

Misschien komt het wel door mijn grote gestalte en mijn al even grote persoonlijkheid. Ik snap wel dat een sterke man die weet wat hij wil, zeker in het begin, voor veel mensen wel een beetje intimiderend over kan komen maar zolang je mij en mijn eigen aardigheden accepteert, heb je aan mij een heel goede kattenvriend. Ik ben zeker niet op mijn mondje gevallen en zeg het dan ook als ik iets wil (in mijn geval is dat meestal aandacht of iets lekkers.) Knuffelen vind ik heel erg leuk maar, heel belangrijk, dan wel op mijn tempo en wanneer ik dat wil. Ik vind het namelijk he-le-maal niet leuk om opgetild of geforceerd te worden!

Je hebt het waarschijnlijk wel door: wanneer je op zoek bent naar een stil schootkatje ben ik niet de beste keuze, maar ik ben zeker dat er iemand rondloopt die deze kletsende kater met karakter maar al te graag als huisgenoot wil hebben.

Zie ik je snel in de opvang? Ik kan niet wachten om je al mijn verhalen te vertellen!

Meer informatie over Freekje en alle andere lieve katten vind je hier.

Dierenopvangcentrum Breda e.o.

Oude Baan 60
4825 BL Breda
Tel: 076 – 57 12 712
E-mail: [email protected]

Reacties