Blog week 24 van de afvalrace van Aldo

Foto: Aldo Dorigo

Wat is de tijd gevlogen. Nog maar 2 weken te gaan in de Afvalrace en dan zitten mijn 6 maanden er alweer op.

Een half jaar geleden was ik op een maandag ochtend, compleet buiten adem na een rondje om het hoofdveld van vv Oosterhout bij Michael Blom. Tot december training volgde ik de groepstraining bij Michael en personal training bij Robbin Bijl in Ulvenhout. Tijdens mijn vakantie in Australië in December en Januari ben ik gaan opbouwen met hardlopen.

Vanaf februari verder getraind bij Michael, Robbin en Beau Sieben en hardloop training bij John van der Velden. 1 minuut hardlopen werd 3 minuten. 5 minuten werden 10 minuten. 25 minuten werden een uur. Dit weekend heb ik samen met Marc Woods, Mirjam en Jolanda mee gedaan aan de KLM urban trial run in Breda. Ondanks het ontwijken van wandelaars, veel trappenhuizen en heel veel lol, hebben we de 10km gelopen binnen het uur.

Het gevoel beschrijven na het volbrengen van deze uitdaging is lastig. Toen ik bij mijn eerste gesprek met Michael aangaf dat ik simpelweg topfit het nieuwe tennisseizoen in wilde gaan, dwong hij me dit concreet te maken. Met twijfel gaf ik toen aan dat basis fit toch minimaal een 5km hardlopen inhield. Dat ik geen loper was, maar dat een 5km ronde uitlopen er wel bij hoorde. Als je het uitspreekt dan moet je het doen ook. Daarnaast heb ik in de afgelopen maanden ook echt het plezier en de ontspanning in het hardlopen gevonden. Ondanks dat het resultaat in kilo’s niet helemaal geworden is wat ik gehoopt had, ben ik mega trots op wat ik wel bereikt heb. Nu heb ik er zelfs een medaille aan overgehouden om het te bewijzen.

Lindsey bedankt voor de verzorging voor, tijdens en na de run en de foto’s/ video’s. En natuurlijk om mij het afgelopen half jaar de ruimte te geven om tig keer per week te sporten.

Nu op naar de finale van de afvalrace op 5 april!

'

Reacties

article
47717
Wat is de tijd gevlogen. Nog maar 2 weken te gaan in de Afvalrace en
https://drimmelen.nieuws.nl/nieuwsberichten/47717/blog-week-24-van-de-afvalrace-van-aldo/
2019-03-26T05:36:38+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/92/2019/03/25125756/IMG-20190324-WA0036.jpg
Nieuws