Knappe bordercollie Chabby: “Ik hou zelf niet echt van honden..”

Foto: Dierenopvangcentrum breda

Ik ben Chabby, een (al zeg ik het zelf) knappe bordercollie kruising van bijna 4 jaar oud. Eind vorig jaar veranderde er ineens heel veel in het leven van mijn baasje waardoor hij niet meer in staat was om goed voor mij te zorgen. En nu ben ik alweer 4 maanden hier..

Ik kan me voorstellen dat je denkt: ‘waarom kan zo’n knappe dame dan geen nieuwe baas vinden?’ Dat is een hele goede vraag! Buiten dat ik knap ben ben ik namelijk ook nog eens ontzettend lief en zachtaardig, en luister ik heel goed.

Ik heb de leergierigheid van een bordercollie wat trucjes leren betreft, maar de enorme drift om achter balletjes aan te hollen is bij mij ver te zoeken. Ik ben dan ook wat aan de maat, maar wil daar graag samen aan werken! Ik ben hier al begonnen met naast de fiets leren lopen en dat gaat me goed af.

Mijn probleem ligt bij mijn soortgenoten. Ik heb gewoonweg een hekel aan andere honden en ik maak daar absoluut geen geheim van. Hopelijk kunnen mijn nieuwe baas en ik daar samen aan gaan werken, dat zou me veel rust kunnen brengen. Wel is het belangrijk dat ik niet in een buurt kom te wonen met veel andere honden.

Zie jij het helemaal zitten met mij en krijg je mijn lieve blik niet meer uit je hoofd? Kom me dan snel opzoeken alsjeblieft!

Liefs, Chabby
'

Reacties

article
47320
Ik ben Chabby, een (al zeg ik het zelf) knappe bordercollie kruising van bijna 4
https://drimmelen.nieuws.nl/nieuwsberichten/47320/knappe-bordercollie-chabby-ik-hou-zelf-niet-echt-van-honden/
2019-03-24T09:34:19+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/92/2019/03/23115209/unnamed-file.jpg
dierenasiel breda, dierenopvang centrum breda
Nieuws