Blog Week 20 van de Afvalrace van Aldo

Een nieuw blog door mijn personal trainer Robbin Bijl

Wat gaat het hard zo een half jaar van de Afvalrace. Nog een maand en dan staat ons live evenement en daarmee de afsluiting al weer voor de deur. De afgelopen week heb ik een lekkere sportweek gehad, met trainingen, tennissen, hardlopen en weer een eerste rondje fietsen. Daarnaast hadden we vorige week een super gezellige kookworkshop met alle afvalracers en een paar gezellige gasten! We hadden met team Oosterhout/Ulvenhout een tafel en mochten het voorgerecht bereiden. Echt KEI gezellig!:

 

We zijn inmiddels in Maart beland en al 20 weken bezig met de Afvalrace. Voor deze gelegenheid heeft mijn trainer Robbin een stukje geschreven:

Aldo gedurende zijn fase 2.
Hij is vanaf het eerste uur altijd al vrolijk en opgewekt en iedere training wordt er dankzij hem buiten hard gewerkt ook hard gelachen en gelukkig is dat nog steeds zo en zal dat waarschijnlijk ook zo blijven.
Nu is Aldo fase 2 in gegaan met de eerste maand door te brengen in Australië (wat was ik jaloers) !! Hierin had ik zelf toch wel wat angst dat Aldo daar zou uit checken en vol in vakantie modus zou gaan. Ik had hem voorgesteld om daar veel te gaan ondernemen en dat deed hij ook. Om de 2 a 3 dagen kreeg ik een update van wat hij allemaal had uitgespookt.
Zwemmen, hardlopen, kano tochten, hike door de bergen, dit bezocht dat bezocht. Zelfs met 40 graden kreeg ik een update dat hij 5 km had hardgelopen. Toen Aldo nog geen 24 uur thuis stond hij alweer met een aardige Jetlag bij een training. Zo suf als een deur op komen dagen en gewoon doen wat nodig is. Deze toewijding  gecombineerd met een hoop humor en een sterke lading zelf reflectie die hij van tijd tot tijd laat zien weet Aldo alles te realiseren waar hij zijn focus en energie op richt.
Wat betreft Carnaval was ik hier ook lichtelijk bang dat Aldo hier ook alles aan de kant zou schuiven voor meerdere dagen feest met veel alcohol en een flinke vette hap. Echter bewees Aldo het tegendeel door zaterdagochtend voor een avond feesten gewoon even 10 km te gaan hardlopen en een fantastische opmerking ”1 dag zat is wel zat”
Bedankt Robbin voor de leuke input. We gaan er nog een spannende 6 weken van maken. Hopelijk kun je nog een staartje meepakken met je voetjes op de vloer in plaats van in het gips!
Maandagavond sport ik een keer mee bij Mandy van Enforce Drechtsteden in verband met de carnaval sluiting in Brabant en daarna gaan we weer volle bak door in Oosterhout en Ulvenhout.

Reacties