Het is bijna onwerkelijk, we beginnen gewoon al aan de 3e fase van de afvalrace de Top fit fase!

Hoi Allemaal Het is bijna onwerkelijk, we beginnen gewoon al aan de 3e fase van de afvalrace de Top fit fase!

Zoals jullie allemaal weten zit ik met mijn rug en mag ik helaas niet alles doen in het dagelijks leven en dus ook niet tijdens het sporten. Dit is voor mij nogal frustrerend en niet het gevoel waarmee ik aan de laatste fase van de afvalrace had willen beginnen. Maar er zijn doelen die behaald moeten worden, dus blijven lachen en positief ernaar kijken want dan kom ik er wel.

 

Misschien hebben jullie het allemaal wel gezien of gehoord, maar helaas is Wendy ermee gestopt bij Enforce als personal trainer. Dat wil dus zeggen dat ik weer een andere trainer zou krijgen. Dit keer is het niemand minder dan Eric zelf. vanaf nu mag ik gaan bikkelen onder het toeziend oog van Eric, en ik kan je vertellen dat toeziend oog heeft hij wel. Doordat ik niet alles mag maar wel heel veel wil is het fijn dat er iemand is die mij terug fluit en let op wat ik doe. Nou een geluk dat doet Eric wel. Ik bouw het sporten heel erg op, vooral veel arm en beenspieren trainen en voor een groot gedeelte buik maar dan zonder rotaties want dat kan ik dan weer niet met mijn rug. Wanneer ik last krijg of voel dat het niet gaat moet ik ook direct stoppen en een andere oefening doen. Die minder of niet belastend is. Maar nu genoeg over die stomme rug ik ga jullie mijn doelen voor de komende 8 weken vertellen.

Ik heb natuurlijk het doel om een hele hoop kilo’s kwijt te raken. Dit doel moet ik misschien iets wat gaan bijstellen omdat het nu met sporten op een lager pitje staat. Maar dat wilt niet zeggen dat ik er niet voor ga knallen. Dus dat doel ga ik natuurlijk proberen te halen. Verder heb ik het doel om te gaan hardlopen ik wil graag in oktober met de singelloop mee doen. Maar of dit de 5 of de 10 km wordt weet ik nog niet. Dat ligt eraan hoe leuk ik het hardlopen ga vinden. En dan natuurlijk mijn laatste doel na mijn vakantie in juni samen met een aantal vrienden die samen met mij willen lopen de strong viking run doen. Dit is iets wat ik namelijk gewoon minimaal 1 keer in mijn leven wil hebben gedaan en misschien vind ik het daarna zo leuk dat ik het vaker wil doen.

Jullie hebben al veel kunnen lezen over hoe mijn leven is veranderd in de afgelopen maanden. En dat ik het heerlijk vind dat ik nu op deze manier kan leven en mezelf ook oprecht goed voel. Dat ik trots op mezelf ben en dat ik nu zoveel meer uit het leven haal als toen ik nog een hoop kilo’s zwaarder was. Lijkt het jou nou ook wat om mee te doen aan z’n traject maar wil je nou eerst eens een keertje mee kijken. Zoek me even op via facebook en stuur even een PB. En wie weet ga je dan met mij mee naar de family bootcamp op 24 februari.

Dit was het weer even voor nu, ik ga hopelijk een beetje kunnen genieten van de aankomende dagen met carnaval. Ik wil 2 dagen heel graag gaan de vrijdag en de zondag en met een beetje geluk vindt mijn rug dat ook goed. En anders slaan we dit jaar over kan ik ook niet in de verleiding komen van het eten en het drinken tijdens deze dagen.

Tot volgende week,
Liefs Claudia

Reacties

video
33894
Hoi Allemaal Het is bijna onwerkelijk, we beginnen gewoon al aan de 3e fase van de
https://drimmelen.nieuws.nl/nieuwsberichten/33894/is-bijna-onwerkelijk-we-beginnen-gewoon-al-aan-3e-fase-afvalrace-top-fit-fase/
2018-02-10T10:54:29+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/92/2018/02/09172252/IMG-20180205-WA0001-e1518256333799.jpeg
afvalraces, Nieuws