Ik ben op zoek naar een kuuroord waar ik voor altijd mag blijven

Foto: Dierenasiel Breda

Hallo allemaal, Nicky hier! Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Ik ben namelijk al een tijdje met een backpack-avontuur bezig, maar ben nu op zoek naar een kuuroord waar ik voor altijd mag blijven.

Het was allemaal wel erg leuk op de camping waar ik een paar jaar heb mogen vertoeven en ook de kamer die ik nu heb in de dierenopvang is redelijk luxe ingericht, maar toch mis ik iets. Ik heb namelijk al die tijd niet echt een menspersoon gehad die zijn volledige aandacht aan mij besteedt. Dat is jammer, want ik deel maar wat graag al mijn avonturen met iemand.

Wat ik zoek in mijn nieuwe onderkomen? Nou… ik hoorde hier een van de menspersonen praten over een of ander eiland waar ze naar toe op vakantie gaat, iets van Miauwca ofzo. Die gaat dus heel ver weg om daar te genieten van de zon, strand en zee. Zo gek ben ik niet hoor! Ik kan hier namelijk, vanachter het raam, ook al lekker van het zonnetje genieten. Ik zou bij mijn nieuwe onderkomen wel graag regelmatig aan de andere kant van dat raam willen doorbrengen. Zo’n rare plas met water waar je niet eens uit kunt drinken hoeft van mij niet. Een vijver of ander leuk water in de buurt is voor mij voldoende. Alleen maar zand om je heen dat klinkt ook hartstikke saai. Geef mij maar lekker veel bosjes en bomen waar ik me lekker in kan vermaken. Tussendoor kom ik dan thuis om even een aai over mijn bol te krijgen en je helemaal bij te praten over wat ik die dag heb meegemaakt.
Denk jij de perfecte laatste vakantiebestemming voor mij te hebben? Kom dan snel kennis met me maken!

Als je nog wat meer wil weten over mij, ze hebben me ook op een soort datingsite gezet:

Contact met dierenopvang

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
076-5712712 / Facebook /  website (met foto’s)

Geopend:
Maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur (maandag alleen op afspraak)
Zon- en feestdagen gesloten

Reacties

0