“Nieuwe Tijd, Nieuwe Energie” door gastspreker Eleonora Gabriëls tijdens de Spirituele Avond

Foto: pexels

“Nieuwe Tijd, Nieuwe Energie door gastspreker Eleonora Gabriëls tijdens de Spirituele Avond met een Thema in ’t Trefpunt in Made op woensdag 4 september 2019.

Of we het nu willen of niet, we hebben allemaal met veranderingen te maken. Soms is het heel lastig want dan voel je dat iets anders mag, maar je weet nog niet hoe je het kunt of wilt veranderen. Je hebt misschien zelfs geen woorden om aan te geven waarom je weerstand voelt bij iets of iemand. Soms begrijp je jezelf niet eens. De Nieuwe Aartsengelen kunnen ons heel veel antwoorden en inzichten geven.

De Spirituele Avonden met een Thema zijnlaagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Drimmelen). Een informeel gebeuren waar je interesses kunt delen met gelijkgestemden en waar ook ruimte is voor spontane gesprekken bij de gezellige nazit.

U bent van harte welkom!

Locatie : Hotel-Partycentrum ’t Trefpunt, Raadhuisplein 1A, 4921 ZJ in Made

Datum : woensdag 04 september 2019

Tijd : 20:00u. tot 22:00u., inloop 19:30u (pauze +/- 21:00u.)

Entree : € 5,00  (a.u.b. gepast betalen, bij voorbaat dank)

Meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met

Annie Fens  076-8871933,  06-53776005, of per e-mail  [email protected]

www.anniefens.nl

Het zijn openbare avonden en u heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid of u iets of niets doet met wat er verteld en uitgewisseld wordt op deze avonden.

Reacties