Familievermaak in Circus Bolalou

Foto:

Een beetje vreemd gezicht voor wie binnenkort langs het parkeerterrein van het sportpark in Made rijdt. Daar bouwt namelijk een echt circus haar grote tent op en geeft aldaar een viertal voorstellingen.

De jongste circusdirectie van Europa, het echtpaar Steffie en Dennis Bossle, is erin geslaagd binnen korte tijd een geheel circus uit de grond te stampen. Vorig jaar april zijn zij begonnen met een klein tentje en enkele wagens. Door een unieke show en het enthousiasme waarmee zij het publiek bespeelde bleek de formule een groot succes. Nu vinden zij het tijd om met een grotere tent en een nog spectaculairder programma op tournee te gaan langs Nederlandse dorpen en steden.

In het programma, klassiek zoals het hoort, vele dieren. Dennis presenteert prachtige Friese paarden, maar ook schattige pony’s. Daarnaast honden, maar ook lama’s en unieke mini-koeien in een gezamenlijke dressuur.

Veel wordt verwacht van de dressuur met twee Siberische kamelen. Het mannetje en vrouwtje Mouwien Angalie  treden dit seizoen voor het eerst op.

Ook artistiek ontbreekt het hooggeëerd publiek het aan niks, acrobaten in de lucht en in de piste laten hun hals wekkende kunsten zien.

Terug naar het wilde westen gaat men met een cowboyshow, lasso’s vangen,  zweep slaan en zelfs messen werpen laat groot en klein op het puntje van de stoel zitten.

Natuurlijk ontbreekt ook de clown niet, die met zijn komische capriolen een ieder van een gulle lach zal voorzien.

Voorstellingen worden gegeven in de circustent bij het sportpark aan de Schietberglaan in Made

  • Donderdag 25 april om 16:30
  • Vrijdag 26 april om 16:30
  • Zaterdag 27 april om 19:00
  • Zondag 28 april om 11:00

ACTIE: Voor wie dit artikel laat zien aan de kassa van het circus ontvangt €2 korting per persoon op de entreeprijs. (maximaal 5 personen, NIET geldig op Vrijdag)

Voor de voorstelling op Vrijdag om 16:30  gelden speciale entreeprijzen. Men kan dan voor €10 naar binnen ongeacht de leeftijd of zitplaats.

Wilt u zeker zijn van een zitplaats? Reserveer dan online via www.circus-bolalou.nl

Daar vindt u ook alle info en entreeprijzen.

'

Reacties

article
51711
Een beetje vreemd gezicht voor wie binnenkort langs het parkeerterrein van het sportpark in Made
https://drimmelen.nieuws.nl/made/51711/familievermaak-in-circus-bolalou/
2019-04-17T18:06:31+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/92/2019/04/17180623/91C46D0D-EDF2-4C0F-853F-08E75EA23F4F.jpeg
Made