Zondag 1 juli Bruisende Buitenmarkt Bruisend Made

Foto: bruisend made

Zondag 1 juli vindt alweer de 14e Bruisende Buitenmarkt van Winkeliersvereniging Bruisend Made plaats. Een dag voor ouderwetse en nieuwerwetse gezelligheid! Zo is er een uitgebreide markt waarbij men stands in alle toonaarden kan bezoeken en is er op veel plaatsen de mogelijkheid een lekker drankje te dranken, een hapje te doen of deel nemen aan een keur van activiteiten.

De Bruisende Buitenmarkt wordt om 11.00 uur zoals ieder jaar muzikaal geopend. Daarna kan men bij de stands terecht voor koopjes en hebbedingetjes, presenteren standhouders hun activiteiten en diensten, is er op den Deel een Ouder-Kind plein, komt men op veel plaatsen straattheater tegen en zijn er langs de route veel gezellige bandjes te vinden. Ook verenigingen doen mee aan de festiviteiten. Om 17.00 uur zit de Bruisende Buitenmarkt er weer op. Bij de plaatselijke horeca zal het tot in de late uurtjes nog gezellig zijn. Zij hebben natuurlijk nog een avondprogramma!

Kortom, de Bruisende Buitenmarkt belooft ook dit jaar weer een feest van jewelste te worden. Zorg daarom dat u een gaatje vrij houdt in de agenda en erbij bent op zondag 1 juli!

Bron: Bruisend Made Facebook

Reacties