Cursus ‘Auto te water Experience’ bij Zwembad De Randoet

Foto: stichting auto te water

In samenwerking met Zwembad de Randoet organiseert Stichting Auto te Water op zaterdag 23 juni de cursus Auto te Water en de Experience in Made.

Jaarlijks raken zo’n 750 a 800 voertuigen te water. Weet jij hoe te handelen wanneer jou dit overkomt? Of kan jij te hulp schieten wanneer je dit ziet gebeuren?

Stap in onze geprepareerde auto tijdens een Auto te Water Experience en neem plaats als bestuurder, bijrijder of passagier. We laten je niet zomaar te water gaan! We starten eerst met de theorie, wat zijn de feiten van een te water geraakte auto?

Nat pak

Daarna is het moment suprême aangebroken…  Tijd om een nat pak te behalen. We bouwen de training stapsgewijs op en na een aantal keren te hebben deelgenomen heb je de mogelijkheid om zelfs geblinddoekt de auto te verlaten in het water. En voor de echte durfallen onder ons, zij kunnen zelfs nog wachten totdat de auto in zijn geheel onder water staat. Spannend, leerzaam en effectief! Na afloop van de training ontvangt iedere deelnemer van ons een certificaat als bewijs van deelname.

'

Reacties

article
41349
Zaterdag 23 juni
In samenwerking met Zwembad de Randoet organiseert Stichting Auto te Water op zaterdag 23 juni
https://drimmelen.nieuws.nl/made/41349/cursus-auto-te-water-experience-bij-zwembad-de-randoet/
2018-06-18T11:34:46+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/92/2018/06/18113157/foto-persbericht.jpg
Made