Roeien? Bier, Vrouwen en ‘n Brooike? Johnny Gold op MotorcrossMade!

Met gepaste trots kunnen we melden dat Johnny Gold is gestrikt om vrijdagavond 3 november de boel op zijn kop te zetten op de eerste van 2 knijtergezellige en gratis toegankelijke feestavonden in de feesttent van MotorcrossMade.

Feest repetoire

Johnny Gold ken je vast van zijn feesthits als ‘Samen zijn’, ‘Jou Herken ik’, ‘Hajo Hajo’, ‘Roeien Roeien’, ‘Daar mot een piemel in’ en vele andere. Naast het Carnavalsgeweld van Johnny Gold zal ook Jack van Raamsdonk zijn gezellige Nederlandstalig- en feest repertoire ten gehore brengen.

Op zaterdagavond zal Jack van Raamsdonk wederom de boel in gang zetten waarna het dak eraf gefeest kan worden met Frank Verkooijen. DJ Frank Buiks maakt het tentfeest helemaal compleet en draait de boel op beide avonden aan elkaar.

Waarom MotorcrossMade?

Het doel van Stichting DVO (Door Vrienden Opgericht) is om met dit gezellige benefiet Motorcross weekend, zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het ondersteunen van goede doelen en gehandicapten organisaties in onze eigen regio. Het bonte crossgezelschap is ook dit jaar weer afkomstig vanuit heel Europa.

Stort je in het feestgedruis of help als vrijwilliger


Niet bang voor oehoe- oehoerend hard crossgeweld, blubber, 2 gratis feestavonden en een hoop gezelligheid? Elk jaar zit er weer heel veel tijd in het organiseren van dit benefiet evenement. Help ook als vrijwilliger om samen met ons, het evenement ook dit jaar weer tot een groot succes te maken! Meld je aan als vrijwilliger zodat we dit jaar het evenement ook weer rond kunnen krijgen. De entree voor de feestavonden is gratis. Aanmelden als vrijwilliger kan via [email protected] of bel naar de organisatie van Motorcross Made via het telefoonnummer 076-593 2321.

Wanneer?

Dit jaar (2017) valt de motorcross in het weekeinde van 3, 4 en 5 november. Meer informatie over ‘MotorcrossMade’ kun je ook vinden via de website:

www.motorcrossmade.nl

Reacties