Uitnodiging ‘samen staan we sterk’ over Sociale Media op 11 april bij basisschool De Grienden

Foto: nieuws.nl

We willen graag met elkaar in gesprek over sociale veiligheid en betrokkenheid.

“Samen staan we sterk”

Graag willen we jullie uitnodigen voor een avond om te kijken hoe we ‘samen sterk staan’. Doel van de avond: we willen door meer en beter samen te werken de sociale veiligheid en de betrokkenheid bij het dorp vergroten. Deze avond staat in het teken van Social Media.

 

Je kind wijzer met Sociale Media

Tips en trucs voor ouders. Een groot deel van hun vrije tijd besteden kinderen aan sociale media. Wat doen sociale media met je gezin en hoe kun je grenzen stellen? Wil jij het gebruik van sociale media zoals Youtube, Snapchat, Whatsapp, Facebook en Instagram als ouder begeleiden. Mediacoach John van Haalten van BibliotheekTheek5 zal jullie deze avond meenemen in de digitale wereld van jouw kind.

Sociale media voor verenigingen-vrijwilligers

Tips en trucs. Steeds meer organisaties gebruiken sociale media als extra mediakanaal voor hun achterban.  Een goede zet, want veel Nederlanders maken gebruik van bijvoorbeeld Facebook, Twitter en Instagram. Maar hoe gebruik je deze sociale media op een effectieve manier en voor welke doelgroepen en doeleinden? Wil je weten of je organisatie meer kan profiteren van sociale media, kom dan naar kom dan op 11 april naar de lezing ‘Mediachoach Carla Bellaard Sociale Media voor het verenigingsleven en vrijwilligersorganisaties’ zal deze bijeenkomst verzorgen.

Wie organiseert deze avond?

Deze avond wordt georganiseerd door een werkgroep bestaande uit ouders, vertegenwoordigers van de medezeggenschapsraad, personeel van basisschool De Grienden, Kindercentrum De Roef, de jongerenwerker en coördinator Dorpsgericht werken van de gemeente Drimmelen en Theek5.

  • Wanneer? Woensdag 11 april om 19.30 uur
  • Waar? Bij Basisschool De Grienden
  • Hoe meld ik mee aan? via het algemene mailadres van basisschool De Grienden [email protected] of bij Lilian Lambrechts via [email protected]

Graag horen we of je komt, en met hoeveel personen. Tot dan!

 

Reacties