Eerste ‘mama café’ op 16 januari in Lage Zwaluwe

Foto: mama cafe

Een mama café. Een plek waar moeders en hun kindjes uit deze omgeving ongedwongen samen kunnen komen.
Een plek waar we, onder het genot van koffie/thee en een zelf gebakken plak cake , ons hart kunnen luchten of ervaringen kunnen delen.

Een plek waar je je vragen kan stellen zonder dat daar een oordeel over gegeven wordt. Lekker een ochtendje ”uit” met de kleine naar een plek waar je van alle gemakken bent voorzien. Dat is iets wat ik wil realiseren.

Op woensdag 16 januari 2019 vindt dit eerste mama café plaats. Op de bascule in Lage Zwaluwe. Een locatie die al voor verschillende doeleinde wordt gebruikt maar ruimte maakt voor het mama cafe. De bedoeling is dat het een inloop ochtend wordt en dat je welkom bent tussen 9 en 12.

Inloopochtend
Deze ochtend wil ik tevens kleine ondernemers, die baby\kind\moeder gerelateerde producten maken en verkopen, de mogelijkheid geven op hierbij aanwezig te zijn. Zou kunnen zij hun product onder de aandacht brengen op een ongedwongen manier.

Deskundige
Wanneer het mama cafe goed bevalt wil ik dit door gaan zetten, dan wel maandelijks dan wel 2 wekelijks. Een tijdens ieder mama cafe wil ik een deskundige uitnodigen, zo kan je direct je vragen stellen omtrent voeding/gedrag/slapen etc etc. Natuurlijk sta ik open voor tips en adviezen, en ben ik enorm benieuwd waar er vraag naar is! Dus schroom niet en brand los! En ik hoop tot ziens op het mama café.

(De kosten van koffie en thee dienen contant betaald te worden, let op het gaat hier om een kleine bijdrage van 1 a 2 euro)

Kijk hier voor mee info.

Reacties