Welkom bij Brasserie ’t Appeltje

Foto: Brasserie 't Appeltje

Begin dit jaar heeft Lage Zwaluwe er een nieuwe zaak bij. In het pand aan het Plantsoen, waar voorheen de Witte Zwaan zat heeft de familie Chen uit Halsteren een brasserie geopend.

Een behoorlijke aardschok voor de zwaluwnaren om na al die jaren een nieuwe naam op de gevel te zien staan. En ook nog eens na een zeer omstreden afscheid van de vorige eigenaar. We zijn nu een paar maanden verder, de gemoederen zijn inmiddels bedaard, en we vragen ons af hoe het de familie bevalt.

Wie zijn jullie

Ik ben Chi Chen en 22 jaar oud, ik ben geboren in Goes en ben opgegroeid in de horeca. Op dit moment volg ik de studie bedrijfskunde MER in Rotterdam. Mijn ouders Zhiwen en Xiaojie hadden hun eerste zaak in Zeeland sinds 1994, al een tijdje dus.

Waarom viel jullie oog op dit pand

Lage Zwaluwe bevindt zich tussen verschillende grote steden zoals Breda en Dordrecht. Verder is het erg toegankelijk vanaf de snelweg en de Biesbosch is lekker in de buurt. Wij vinden het pand bovendien erg mooi met veel mogelijkheden. Het beschikt namelijk over een restaurant, bar en 2 zalen waar verschillende activiteiten plaats kunnen vinden. Ook een terras aan de voorzijde, achterzijde en een grote eigen parkeerplaats zijn beschikbaar.

Wat is het concept van Brasserie ’t Appeltje

Klanten kunnen bij ons terecht voor een lunch, diner of alleen iets drinken. Verder zijn buffetten/catering ook mogelijk. Wat wij willen bereiken? Een plek waar mensen gezellig iets kunnen eten of drinken voor een leuke prijs.

Hoe bevalt het Zwaluwse leven

Wij zijn nu 3 maanden in Lage Zwaluwe en het bevalt heel goed. De mensen zijn heel erg aardig en open naar ons toe.  De klanten die wij hebben mogen ontvangen zijn erg enthousiast en tevreden. Als iemand bepaalde gerechten wilt eten die niet op de menukaart staan dan kan men hier altijd naar vragen. Ook wanneer u bepaalde activiteiten wilt organiseren bij ons dan kunt u hier altijd naar informeren. We hopen u snel te zien in onze brasserie ’t Appeltje.

Familie Chen
Brasserie ’t Appeltje

 

 

 

Reacties

0