Lieke Schuitmaker stelt zich voor

Mijn naam is Lieke Schuitmaker. Ik woon met mijn man en twee kinderen in Hooge Zwaluwe. Ik werk bij de Europese Commissie in Brussel maar de komende maanden even niet. Ik mag John van Oosterhout vervangen die met ziekteverlof is.

Toeristisch Drimmelen op de kaart

In de tijd dat ik hem vervang ga ik verder met de zaken waarvoor hij zich keihard heeft ingezet, voor een hoop dingen die belangrijk zijn voor mensen: goede en liefdevolle zorg, kansen voor onze ondernemers en dus voor genoeg banen, en Drimmelen weer toeristisch op de kaart zetten. Ik ga ervoor zorgen dat ik mijn steentje bijdraag om zijn werk de komende maanden voort te zetten.

Bijzondere gemeente

Ik ken serieus geen plek waar ik liever zou willen wonen en ik mijn kinderen liever op zou willen laten groeien. Er is hier veel om voor te knokken. De komende maanden zal ik mijn steentje bijdragen om te zorgen dat we al die mooie dingen behouden die onze gemeente zo bijzonder maken, en zelfs stap voor stap beter kunnen maken.

Persoonlijk contact met de inwoner

Verder hoop ik vooral ook veel met inwoners te praten over wat zij belangrijk vinden in hun dorp. En een van de eerste dingen die ik mag doen als wethouder is meteen erg bijzonder: het welkom heten van de Sint in Lage Zwaluwe. Stiekem een hele eer om mee te maken.

Drimmelen Nieuws wenst Lieke bij deze veel succes

Reacties