Kerstconcert ToonArt op 17 december met kamerkoor Voix Jolies in Protestantse kerk Hooge Zwaluwe

Protestantse Kerk
Foto: redactie

Op 17 december, in het kader van het jaarlijks kerstconcert van ToonArt, komt het kamerkoor Voix Jolies naar Hooge Zwaluwe en zal een prachtige uitvoering ten gehore geven, waar u naar verwachting van zult genieten.

Kamerkoor Voix Jolies bestaat sinds 1996, als voortzetting van het Voorburgs Jongerenkoor. Het koor treedt regelmatig op, zowel a capella als met een ensemble/orkest. Naast een aantal eigen concerten per jaar verzorgt het koor Bachcantates in Wassenaar en Leiden, alsmede optredens bij gelegenheden als bruiloften, herdenkingen, Kerst, etc. Sinds 2004 organiseert Kamerkoor Voix Jolies jaarlijks het herdenkingsconcert als onderdeel van de officiële dodenherdenking van de Gemeente Leidschendam-Voorburg. Tot nu toe werden de requiems van Fauré, Gilles, Duruflé, Rutter, Mozart, Lotti, Biber en Howells uitgevoerd. Zie voor meer informatie de Agenda.

Het concert is van 16.00 uur tot circa 17.30 uur in de Protestantse Kerk aan de Raadhuisstraat 3 te Hooge Zwaluwe. De kerk is open vanaf 15:30 uur.

Kaarten a € 7,50 zijn te bestellen bij Marjan van Goch, tel. 06 49864660. De prijs is inclusief een drankje na afloop.

Reacties