Feestelijke opening dementiewandeling door John van Oosterhout

Donderdagmiddag om 13.45 verzamelden steeds meer mensen in de hal van de Wijngaerd. Goed ingepakt tegen de harde wind; een sjaal, een dikke jas, een deken voor de mevrouw in de rolstoel en zelfs de paraplu werd meegenomen voor mogelijk een regenbui.

Wethouder van Oosterhout opende de dementiewandeling in Made door feestelijk een lint door te knippen. Elke even week op donderdag, gaan we met elkaar een ronde wandelen van ongeveer 45 minuten. Na het doorknippen van het lint, begon de wandeling. De ronde hebben we een beetje aangepast want onderweg kregen we even een klein buitje.

Niet alleen voor bewoners Wijngaerd

Maar na regen komt zonneschijn en zo ook vanmiddag. Heerlijke wandeling gemaakt, iedereen genoot zichtbaar en bij terugkomst een kopje koffie/thee/chocomelk met een slagroomsoes aangeboden door Surplus en de Wijngaerd, die hier de samenwerking goed hebben weten te vinden. Iedereen kan en mag aansluiten, ook zeker mensen die niet in de Wijngaerd wonen. Je brengt zelf een begeleider mee, mocht je die niet hebben, laat het ons weten.

Vrijwilligers

Wij zoeken graag mee naar een vrijwilliger. Sluiten jullie de volgende keer ook aan? Tot dan !

Femke, buurtsportcoach gemeente Drimmelen (06-23067360)
Anita, activiteitenbegeleidster Wijngaerd ( 0162241213)

Reacties