E-bike informatiedag voor 50-plussers bij de Madese Boys

Foto: pexels

De gemeente Drimmelen organiseert donderdag 15 oktober een elektrische fietsinformatiedag voor 50-plussers. Valpreventie, het veilig fietsen en het vergroten van uw fietsvaardigheid met de (elektrische) fiets staan centraal.

Wilt u verschillende E-bikes uitproberen? Of wilt u uw fietsvaardigheid vergroten en de kans dat u met de fiets valt verkleinen? Dan is deze dag zeker de moeite waard. Voor deelname vragen we een kleine
bijdrage van € 5,- per persoon. De lunch wordt verzorgd.

Tips en testen

De organisatie is in handen van SOAB uit Breda. Zij bespreken met u de voor- en nadelen van de elektrische fiets en geven praktische tips. U kunt verschillende e-bikes uitproberen nadat u bij een beweegcoach enkele reactie- en balanstesten hebt uitgevoerd. Bij twee fietscoaches kunt u met uw eigen fiets uw fietsvaardigheid checken. Als u uw eigen fiets meeneemt, kunnen zij voor u meteen een goede zithouding afstellen. In de middag kunt u op uw eigen fiets een korte rondrit door de gemeente maken.

RIVM maatregelen

Uiteraard worden de RIVM maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus in acht genomen. Alle activiteiten behalve de presentatie zijn buiten als de weersomstandigheden het toelaten.

Aanmelden

De fietsinformatiedag vindt plaats bij voetbalvereniging Madese Boys van 9.45 tot 15.30 uur. We hebben plaats voor 50 deelnemers. Komt u gerust met uw partner of een vriend. In verband met de logistiek en lunch moet iedereen zich wel vooraf aanmelden. Dat kan op www.e-biketraining.nl of door onderstaand aanmeldformulier in te vullen en op te sturen naar:
SOAB Adviseurs
Antwoordnummer 10581
4800 WB Breda (postzegel niet nodig)

Reacties