Maandag 8 oktober alweer de laatste avond Wandel Challenge

Foto: Gemeente Drimmelen

Maandagavond 8 oktober is de laatste avond van de Wandel Challenge van de gemeente Drimmelen. Wandelaars uit Terheijden en Made starten om 19.00 uur vanaf  ‘t Trefpunt in Made.

Tussen 19.30 uur en 20.00 uur komen zij weer aan en worden dan feestelijk onthaald door blaaskapel Vals Alarm. Van Wethouder Jurgen Vissers krijgen de deelnemers een aandenken aan de behaalde prestatie.

 

Wat houdt de Wandel Challenge in?

Gedurende 20 weken maaktenruim 100 wandelaars twee keer per week samen een wandeling. Er kon gekozen worden voor afstanden van 1, 3 en 5 km. Eén keer per week liep een professional mee om de deelnemers van de nodige adviezen te voorzien. Bijvoorbeeld een fysiotherapeut, diëtist, personal trainer of huisarts.

 

Voor wie was de Wandel Challenge?

De Wandel Challenge was voor mensen die zichzelf inactief vinden en graag fitter en actiever willen worden en/of gezellig met elkaar willen wandelen.

De Wandel Challenge is gestart op 28 mei 2018 en maandag 8 oktober 2018 is de laatste wandelavond. De deelnemers hebben met enthousiasme gelopen in Made en Terheijden. Een topprestatie voor al deze wandelaars en een compliment voor de professionals vrijwillig meeliepen.

De Wandel Challenge is georganiseerd door de huisartsenpraktijken, fysiotherapiepraktijken, diëtisten, personal, de KBO, ervaringsdeskundige/ verpleegkundige, de buurtsportcoach en coördinator Dorpsgericht werken van de gemeente.

 

Reacties

0