Weet u het nog, dansles? Voor-zij-sluit-zij, achter zij-sluit-zij…

Foto: pexels

Op de fiets naar Oosterhout, Breda of in Made bij ‘de Drie Linden.’ Elke week was dat toch een hele spannende maar vooral gezellige middag.

Giechelend op de fiets; zie ik er leuk genoeg uit, zit mijn haar goed, dansschoenen aan, word ik gekozen door die hele leuke stoere jongen of dat mooie meisje? Maar vooral heel gezellig, samen met je vrienden en vriendinnen, nieuwe mensen leren kennen! En nieuwe danspasjes. In voorgaande jaren werd er op elke gelegenheid wel gedanst en als je niet op les had gezeten, leerde je het vanzelf wel. Menig verliefdheid is ontstaan tijdens de dansles, of bij het vrij dansen. Je stond dan lekker dicht bij elkaar en je kon dan stiekem wat bij elkaar in zijn/haar oor fluisteren en wat afspreken.

Wat een mooie jeugdherinneringen! Wie denkt, op mijn senioren leeftijd, zou ik graag mijn geheugen opfrissen en jeugdherinneringen ophalen tijdens een uurtje dansles? Of juist nu eindelijk die droom eens naleven om juist die Foxtrot of Chachacha eens te leren? Of gewoon een gezellige middag met muziek, dansen, bakkie koffie en andere leuke mensen, dat is wel iets voor mij? Ik ben erg benieuwd of er mensen zijn die net zo enthousiast zijn dan ik om deze ervaring van dansles te ervaren. Gezellig in de wintermaanden een walsje dansen of een quickstepje doen, laat het mij weten.

Groetjes Femke 06-23067360

Reacties