Zaterdag 27 januari Woonbeurs in Made, alles over woonaanbod en projectontwikkeling in de hele gemeente

Foto:

Op zaterdag 27 januari van 12.00 tot 15.30 is in het gemeentehuis van Made een woonbeurs. Iedereen kan die middag zich uitgebreid laten informeren over het woningaanbod in de gemeente Drimmelen en alles wat komt kijken bij duurzaam, veilig en prettig wonen.

Zo’n 25 deelnemende organisaties presenteren zich die middag. Zoals makelaars,  projectontwikkelaars, aannemers, hoveniers,  de politie, brandweer, de gemeente, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en bedrijven die zich richten op het energiezuinig en levensloopbestendig maken van de woning.

Prettig wonen in Drimmelen

Wethouder Jan-Willem Stoop legt uit waarom iedereen die geïnteresseerd is in wonen moet komen:  “Het is nu prettig wonen in Drimmelen en we willen dat dit ook zo blijft in de toekomst. We organiseren deze woonbeurs om elkaar te kunnen ontmoeten in het gemeentehuis en diverse woonthema’s te presenteren.

Zo maken we het woningaanbod voor zowel huur- als koopwoningen en nieuwbouwplannen zichtbaar. Daarnaast is er volop informatie over de woning verbouwen en/of aanpassen om je huis energiezuinig, veiliger en toegankelijker te maken. Uiteraard horen we ook graag van mensen waar zij nog behoefte aan hebben, waar wij misschien als gemeente niet aan gedacht hebben.”

Gratis

De toegang van de woonbeurs is gratis. Voor de kinderen is een knutselclub. De gemeente raadt bezoekers aan met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Er is parkeerruimte bij het gemeentehuis of bij de Rabobank aan de overzijde.

Tijdens de woonbeurs is ook de expositie van Henk Theuns van 500 shirts van beroemde wielrenners van Henk Theuns te bezichtigen.

 

 

Reacties