Reuni IJzeren Pot bij café ’t Hoekske

Discotheek De IJzeren Pot aan de Raadhuisstraat in Hooge Zwaluwe was jarenlang dé uitgaansplek van jongeren in de gemeente Drimmelen en omstreken.

Op zaterdag 28 oktober organiseert Café ‘T Hoekske in Made een reünie van oud klanten van de IJzeren Pot. Wij spreken Ramona van café ’t Hoekske.

Herinneringen

Klinkt gezellig, hoe kom je er zo bij? “Ik was samen met een vriendin aan het denken, hoé leuk zou het zijn om iets te organiseren in ons café. En toen is het idee geboren om deze reünie te organiseren. Wij hebben er allebei onze staptijd gehad en denken met heel veel plezier terug aan onze tijd. Zo gezegd zo gedaan. We namen contact op met Evert Vervelde, in onze tijd de kastelein, en we hebben al veel lol gehad met het organiseren alleen al. Alle oude verhalen en herinneringen kwamen terug. We hopen dat iedereen een super gezellige avond gaat hebben. Als het aan ons ligt wordt het een knalfeest, net als vroeger!”

Ben jij ook oud klant en heb jij kaartjes in the pocket, dan heb jij geluk. Want op de dag van de kaartverkoop was de reünie ook meteen uitverkocht. Iedereen veel plezier zaterdag.

Reacties

0