Zwaluwse Sauwelavond in het Rijk der Biesboschrakkers

Het is bijna zo ver, zaterdag 8 februari, de Zwaluwse Sauwelavond in Den Domp (Plantsoen 10). Vanaf 19.15 uur zal de zaal geopend zijn en zorgen 6 sauwelaars vanaf 19.55 uur voor een leutige avond.

Carnavalsstichting de Biesboschrakkers is erg blij dat ze weer een mooie programma met sauwelaars in elkaar heeft weten te zetten. Zes tonpraters zullen proberen de lachers op hun hand te krijgen en zich te laten uitroepen tot oppersauwelaar van het Rijk der Biesboschrakkers. Het publiek bepaald namelijk wie de felbegeerde wisselbeker mee naar huis neemt. Voorgaande jaren waren dat Jeffrey Aarts, Thea Leest, Patrick Kant, Luuk Meesters, Gertjan van Oorschot, Jan Eestermans en Alex Wintermans. Voor de muziek en het geluid staan carnavalskapel Tiepies Nix en Prodjex weer garant. De winnaar van vorig jaar Alex Wintermans komt natuurlijk terug om zijn titel te verdedigen en daarnaast staan dit jaar voor u in de Zwaluwse Ton: Twan van Oers, Bart Ketelaars, Ronald Kustermans, Jan Eestermans en Rick van Leest. Kaartjes voor entree zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij: Kapsalon Anneke, Hubo, Café de Polderpub en Bloem 77 voor 5,- euro. De voorverkoop loopt tot en met 6 februari. Op de avond zelf is er nog de mogelijkheid een kaartje te kopen voor 6,- euro.

Heeft u zin in een hapje tijdens deze avond? Meebrengen van eigen hapjes is toegestaan, Thea staat voor u klaar met de drankjes. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een tafel te reserveren. Heeft u hier interesse in, stuur dan een mail naar [email protected]  Wij hopen u 8 februari te zien!

Alaaf!

Sauwelcommissie C.S. De Biesboschrakkers

Reacties