De vernieuwde Albert Heijn in Made is feestelijk geopend

Op woensdag 4 september openden het ondernemersechtpaar Twan en Corlinda van Meel samen met hun medewerkers de deuren van de vernieuwde Albert Heijn in Made. De supermarkt is nu een flink stuk groter en heeft het nieuwste winkelconcept. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes.

Het afrekenen gaat sneller met meer zelfscankassa’s. Gelijktijdig met Albert Heijn gingen de Gall & Gall en de Etos van het ondernemersechtpaar weer open. Ook deze winkels zijn volledig vernieuwd. In de nieuwe passage van het complex aan de Nieuwstraat 104 bevindt zich de entree tot de drie winkels. Ook worden er in de passage regelmatig bijzondere activiteiten georganiseerd. Zo kun je daar tot en met zaterdag 7 september kennismaken met diverse lokale ondernemers en hun producten.

Wereld van verse groenten

De vernieuwde Albert Heijn is vergroot tot zo’n 2.000 m2. Al bij binnenkomst worden klanten meteen verrast met een wereld van verse groenten en fruit. Klanten kunnen er gemakkelijker dan ooit kiezen voor vers, gezond en lekker eten dankzij een brede selectie verspakketten, kant-en-klaarmaaltijden en maaltijdboxen van Allerhande.

Borrelplanken

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taarten en taartjes, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven. “We hebben echt de aller-lekkerste winkel van heel Brabant”, vertelt Twan van Meel trots. “Het assortiment varieert sterk: van internationaal tot de lekkerste producten van lokale leveranciers zoals de bakbenodigdheden van Molen ‘De Arend’ en het Wittekopbier van Huub van Dijk.”

Technische snufjes

Albert Heijn Made is met respect voor het milieu verbouwd. De supermarkt heeft LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. “We hebben meer technische innovatieve snufjes. De voorbereidingen voor het plaatsen van zonnepanelen is al gestart. Door de hele winkel hangen grote beeldschermen die inspiratie bieden met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Ook zijn wij een van de eerste winkels met elektronische schapkaartjes. Hiermee kunnen we sneller inspelen op veranderingen in het assortiment”, aldus de ondernemer.

  • Albert Heijn aan de Nieuwstraat 104 in Made is elke dag open van 8:00 tot 21:00 uur.

Reacties