Grote verbouwing Albert Heijn Made

Albert Heijn in Made sluit donderdag 22 augustus om 16.00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt van het ondernemersechtpaar Twan en Corlinda van Meel wordt omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. In de winkel is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met meer zelfscankassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 4 september om 11.00 uur.

 

Aan de voorkant van de supermarkt staat nu al een nieuwe, moderne passage met entree. “Daardoor kunnen we onze Albert Heijn aanzienlijk vergroten. Die extra ruimte is ideaal voor het nieuwe winkelconcept”, zegt Twan van Meel. Ook achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de ombouw in volle gang. De medewerkers worden bijvoorbeeld nu al opgeleid tot ‘master in vers’. De aftrap van dit trainingstraject vond plaats in een speciale verstruck die onlangs in Made stond geparkeerd. “Klanten kunnen er dus op rekenen dat ze straks in de vernieuwde winkel uitgebreidere informatie over verse producten krijgen, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank.”

 

Kom langs!

Twan en Corlinda van Meel en hun medewerkers nodigen iedereen uit aanwezig te zijn bij de heropening op woensdag 4 september. Dan zijn er ook veel activiteiten voor jong en oud, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt. Gelijktijdig met Albert Heijn gaan de Gall & Gall en de Etos van het ondernemersechtpaar weer open. Ook deze winkels zijn volledig vernieuwd. “Het wordt een gezellig feestje aan de Nieuwstraat 104”, aldus Twan van Meel.

Reacties