Oldtimerweekend Country Style in Terheijden

Foto: pexels

Dit jaar wordt op zaterdag 22 en zondag 23 April het Oldtimerweekend georganiseerd door de Terheijdense Oldtimer Vrienden.

Country Thema

Iedereen met een oldtimer voertuig, of dit nu een trekker, woonwagen, auto, vrachtwagen, legervoertuig, motor, brommer of fiets is, is van harte welkom. Het gehele oldtimer weekend is in het country thema, Het gehele terrein is aangekleed in western/coutnrystyle, Met op zaterdag vanaf 13:00 een speciaal programma voor de jeugd, met diverse leuke dingen zoals hoefijzer werpen, spijkerbroek hangen, schiettent, koe melken en pony rijden. Ook zijn er diverse paarden demonstraties in Westernstyle (Barrelrace)

Tourtocht met tractoren

Op zaterdag middag hebben we ook weer de Toertocht met de tractoren door de regio, vertrek is om 14.00, In de vooravond is er de gelegenheid om deel te nemen aan de BBQ (Deelname BBQ €12.50 incl 2 consumpties opgave voor 10 april via[email protected]) met aansluitend de feestavond met de band UNIFY in de feesttent.

Antieke koetsen

Op zondag zullen de oldtimers weer in grote getale te bezichtigen zijn, er is een demoveld waar men kan ploegen enz.
Ook hebben we een rondrit met antieke koetsen en een defile over het terrein rond de klok van 15.00 , ook dit alles in country en western thema

De toegang en het parkeren is gratis.

  • opgeven voor de camping voor 10 april via [email protected] De kosten zijn € 10,- voor het gehele weekend, camping met stroomvoorziening, brandblusser verplicht.
  • marktlieden gezocht, info en opgeven voor 10 april via [email protected]
  • wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over ons evenement via onze website of facebookpagina, en we hopen jullie weer in grote getalen te mogen ontvangen

Reacties