Week 7 van de afvalrace van Aldo

Foto: Aldo Dorigo

Week 7 van de afvalrace is weer voorbij. We zijn nu een tijdje bezig en de groepen worden steeds hechter. Omdat ik op verschillende locaties train zie ik ook veel verschillende medesporters.

Sporten doe je niet alleen
Op maandag- en woensdagavond train ik bij Mastertrainer Michael, in die groep sport ik meestal met medebloggers /-vloggers Kimberly en Chantal.  Ik blijf het ontzettend knap vinden hoe de dames zich met een huishouden met kids en een baan zich  staande houden. Ze veranderen de levensstijl van hun hele gezin, daar heb ik mega veel bewondering voor.
Enforce sporters

Daarnaast zijn er een aantal Enforce leden die aansluiten bij de trainingen. Mark Verboom, die met militaire preciesie zijn Burpees afwerkt als hij te laat is en af en toe komt ook mijn maatje Mark ‘de goochelaar’ Woods meedoen. We hebben in het begin regelmatiger samen getraind en zijn ongeveer tegelijk begonnen.

Vanwege mijn nieuwe werk en Mark’s schema als illusionist komt het van samen trainen niet al te vaak. Gelukkig kruisen onze paden elkaar af en toe en spreken we om de zoveel tijd af om met een goede kop koffie onze voortgang te bespreken. Elke keer weer ben ik  een beetje beteuterd als hij me weer verbaast met zijn nieuwste trucs. Daarnaast is hij ook extreem goed bezig in zijn eigen afvalrace!

Personal training buddy Maartje

Op vrijdag heb ik samen met Maartje personal training bij Robbin.  Samen doen we elke week ons best om Robbin tot waanzin te drijven, maar meestal is dat na een paar oefeningen wel klaar. De humor komt gelukkig na de cooling-down meestal wel weer terug. Omdat de personal training in een nog kleinere setting plaatsvind leer je elkaar toch best goed kennen.

Het is fijn om wat te praten en te luisteren naar de ervaringen van andere afvalrace sporters. Maartje heeft misschien nog wel een zwaarder sportschema dan ik. Met nog meer lessen en hardlopen en tennis. Al moet er op dat laatste vlak nog wel wat meer actie komen geloof ik!

Tennismaatjes 

Een belangrijk deel van mijn leven is tennissen en dat doe ik het liefst niet alleen. Sinds ruim een jaar ben ik naar veel toernooien geweest met Kim. Via gemeenschappelijke vrienden kenden we elkaar een beetje maar inmiddels mag ik zeggen zijn we goede vrienden geworden. Afgelopen jaar hebben we een aantal toernooien gespeeld en zelfs een aantal finales gespeeld en gewonnen. Dit jaar komt ze zelfs speciaal naar Lage Zwaluwe om competitie te spelen. Echt super gezellig! Deze foto is van exact een jaar geleden toen we een van onze eerste titels pakten in Standdaarbuiten. Zulke foto’s herrinneren mij eraan waar ik het voor doe en waar ik echt ver van weg wil blijven.
In Lage Zwaluwe hebben we een super leuke tennisvereniging. Samen met Kevin (eerder in de vlog te zien), Kaatje, Maya en Yvonne hebben we een goed seizoen in de mix op zondag gedraaid. Samen met Kevin heb ik nog een aantal toernooien gespeeld in de regio. Met zijn power lefty zijn we regelmatig onverslaanbaar gebleken in de heren dubbel.

Plannen voor de volgende week van De Afvalrace

Het tennissen is voor mij even klaar tot het vroege voorjaar. Daarentegen wil ik nog wat regelmatiger gaan fietsen en cross gaan proberen. Uiteraard laten we geen training lopen in Oosterhout en Ulvenhout.

Reacties

0