Personal trainer Michael stelt zichzelf voor

Foto: Michael Blom

In deze blog ga ik jullie mijn personal trainer aan jullie laten voorstellen, hij heeft zelf een blog geschreven om zichzelf voor te stellen.

Hieronder lezen jullie zijn verhaal:

Hallo beste lezers, mijn naam is Michael Blom, ik ben 32 jaar en woon in Oosterhout. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn vrouw Charissa en heb een zoon Daimyan van 7 jaar. Mijn hobby’s zijn voetballen, triatlon en ik sta eens in de 2 weken op de tribune bij NAC om mijn favoriete club te bekijken. Ik ben nu 2 jaar werkzaam als personal trainer bij Enforce, waar ik dit jaar Chantal Hendriks, Kimberly Bakx en Iris Bakker coach en train als gekozen kandidaten van de afvalrace. Voordat ik als personal trainer aan de slag ben gegaan heb ik een opleiding gevolgd op het CIOS Breda/Goes. Hierna heb ik me aangemeld bij het Korps Mariniers en heb ik 5 jaar in dienst gezeten. Door omstandigheden ben ik uiteindelijk uit dienst gegaan en ben ik gaan werken in een magazijn als tussenoplossing. Ik wist eigenlijk altijd al wel dat dit niet iets was wat ook daadwerkelijk voor mij was weggelegd en dat dit niet was wat ik de rest van mijn leven wilde gaan doen. Vanuit een stukje zekerheid wat ik voor mezelf had in die baan, er kwam namelijk een maandelijks salaris binnen en had al vrij snel een vast contract, ben ik daar uiteindelijk toch nog 3 jaar werkzaam geweest. Terwijl ik daar werkzaam was begon ik eigenlijk al steeds meer in de avond voor Enforce trainingen te geven, tot ik het zo druk kreeg en heb besloten de knoop door te hakken om mijn magazijn baan op te zeggen en de stap naar personal trainer te maken.

Nu werk ik met bijzonder krachtige mensen, die doen wat ze moeten doen om te komen tot wat ze willen bereiken in het leven. Ik ga er voor zorgen, dat de mensen die ik coach, hun volledige potentie gaan leven. Dus er alles uit halen wat er in zit. Ik vind het heel leuk en tof om mensen te helpen met de problemen waar ze tegenaan lopen. Ik heb er super veel zin in om het komende half jaar Iris, Chantal en Kimberly hierbij te gaan helpen voor eens en altijd afscheid te nemen van de kilo’s. Blijf ze volgen in de blogs en vlogs die ze wekelijks maken om hun vooruitgang in de gaten te houden.

Met sportieve groet,

Michael Blom

Ik hoop dat jullie hierdoor meer te weten zijn gekomen over mijn trainer.

Tot de volgende blog!

Iris wordt begeleid door Enforce Breda, je kunt Iris ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Reacties

0